Välkommen till vår nya nätbutik!

Att det senaste året har varit omtumlande, ja det kan vi nog alla hålla med om. Plötsligt förändrades allt och livet sattes lite på paus.

Vi har passat på att använda denna väldigt oväntat lugna perioden till en mycket nödvändig renovering av vår webshop. Det mesta kommer ni att känna igen, men det är en del saker som skiljer sig..

... till att börja med har vi tyvärr inte möjlighet att föra över Era, våra återförsäljares, uppgifter från det förra systemet på grund utav GDPR-reglerna (General Data Protection Regulation). Vi önskar därför att ni registrerar er på nytt. Ni gör det enkelt genom att klicka er fram till "Registrera konto" under rubriken "Nätbutik" och sedan följa instruktionerna.

... den största förändringen med själva webshoppen från förra är också att priserna som är utsatta är för en förpackning & inte per styck som det var utsatt på vår förra webshop. 

Om vi tar vår favorit Nag Champa 15g som exempel:

På den gamla hemsidan kostar ett paket Nag Champa 15g 9:-/styck & minsta beställningen är 12 paket rökelser. Nu står det istället 108 sek för en förpackning med 12st paket rökelser i. Priserna har alltså inte förändrats, det vi har förändrat är hur vi skriver ut dem. Vi ber om ursäkt i förväg för förvirringen men är övertygade om att denna prismärkningen snart kommer vara tydligare än den förra!

... den sista stora förändringen är att vi nu räknar ut frakten redan när du lägger beställningen. Frakten räknas ut precis som förut och är baserad på vikt och storlek på beställningen samt vart i världen beställningen ska skickas. Detta är för att ni enklare ska kunna få en översikt av den totala summan på er beställning.

Vi är väldigt glada över uppfräschningen och ser nu framemot ett nytt år där vi alla förhoppningsvis kan umgås & resa igen.

Vi hoppas att alla våra återförsäljare och era nära har hälsan i behåll och vill passa på att önska er en riktigt god jul och en fin avslutning på 2020!

Om det är några oklarheter tveka inte att höra av er!

Hälsningar från oss på New Ways

2020-12-07 12:15